Як відбувається майстер-клас стейків
Клієнт вирушить на групове кулінарне заняття. Перед початком учневі видадуть рукавички, посуд, фартух, ковпак, а також продукти.
Кухар розповість про історію страви, а також про технології створення стейка з телятини. Потім настане черга практики під керівництвом профі. Клієнт приготує м'ясо з овочами гриль.
У кінці майстер-класу гість зможе продегустувати свою страву в студії або ж забрати частування із собою. Для цього видадуть спеціальний харчовий бокс.
Додаткова інформація
- Послуга проходить у групі до 8 осіб.
- Вага готового стейка — 250-300 г.
Чому ми вибрали студію творчості та кулінарії Fartuk
Студія була відкрита у 2012 році. Тут навчають приготування страв різних кухонь світу та кондитерських виробів. Також у Fartuk проводять курси підвищення кваліфікації.
На майстер-класах викладають кухарі-практики. Також вони є суддями профільних конкурсів і постійно покращують свої навички.
У студії є два робочих зали з усім необхідним інвентарем для проведення кулінарних заходів. Площа кожного приміщення — 30 м2. У холодну пору року стейки готують на електрогрилі, а в теплу — на мангалі, який знаходиться на закритому дворику школи.
Fartuk знаходиться в центрі міста, недалеко від Європейської площі.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТРК Most City
вул. Королеви Єлизавети ІІ, 2, 0-й поверх Працюємо щодня з 9:00 до 21:00 Перерва 12:30-13:30, 17:00-18:00 Приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard
1 відгук