Список бажань порожній
Додавайте враження та діліться бажаннями з друзями.
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
користувач без аватара
Ольга
8 грудня 2024
Мега круто!
користувач без аватара
Олена
27 листопада 2024
Відвідали майстер-клас молекулярної кухні. У нас залишилися позитивні враження, сам процес приготування кожного компоненту страв був дуже цікавим та незвичним. Окрема подяка шефу: був привітним, веселим, зрозуміло пояснював кожний етап приготування, допомагав та відповідав на запитанням. Шефу - лайк:) Із мінусів - приготовлені страви виявилися несмачні.
bodo
29 листопада 2024
Добрий день, Олено. Дякуємо за те, що знайшли час поділитися своєю думкою у відгуку. Шкода, що не всі приготовуані страви вам смакували. Оскільки молекулярна кухня доволі незвичайна, то справді може смакувати не всім. Проте радіємо, що ви отримали купу задоволення від самого процесу приготування та отримали позитивні враження. Ще раз дякуємо, що залишаєте свої зауваження та допомагаєте ставати краще. Будемо раді бачити вас на враженнях знову і сподіваємося виправдати очікування.
користувач без аватара
Дар'я
25 листопада 2024
Чудовий варіант спробувати щось нове, шефу окремий респект за зрозумілі пояснення і почуття гумору
користувач без аватара
Катерина
24 листопада 2024
Майстер клас дуже сподобався, 2,5 години пролетіли непомітно, цікаво - ти постійно робиш різні процеси, шеф весь час щось розповідає, коментує, жартує). Дуже нетривіальний спосіб провести час, навчитися робити цікаві речі з їжею, ще й поїли в кінці смачно👌🏼
користувач без аватара
Аліса
13 листопада 2024
Дуже крутий майстер-клас. Шеф цікаво розповідає, ділиться нюансами. Як затемтили по завершенню, то й смаки виявились незвичними. Дуже задоволені залишились, не хотілось, щоб він закінчувався))
користувач Світлана
Світлана
4 листопада 2024
Все сподобалось, дуже гарно все пояснювали, жартували)) враження залишилось- вау😍 Обов’язково буду брати ще враження🫶 І час сплинув дуже швидко, чесно хочеться ще)) Доречі борщ це вау)) дуже смачно і не звично його бачити в такому вигляді)) а канальні Щ манго буду дома повторювати та дивувати гостей))
користувач без аватара
Olga
27 жовтня 2024
Сподобалось як ми провели час на майстер-класі. Сергій приємна людина та добре пояснив всі тонкощі. Допомагав , якщо щось було не зрозуміло. Ми зʼїли із задоволенням все, що приготували. За сухий лід окрема подяка ! Дякуємо вам
користувач без аватара
Дарʼя
19 жовтня 2024
Це було Вау🔥
користувач без аватара
Виталий
19 жовтня 2024
Очень понравилось мероприятие
користувач без аватара
Марія Євсєєва
30 вересня 2024
Дуже класний досвід і просто неймовірні емоції! Дякую Сергію за детальне пояснення процесів і за невимушену атмосферу! А Сашку за комфорт і чистоту ;)
користувач без аватара
Марія
30 вересня 2024
Дуже сподобалось! Кухар/викладач з почуттям гумору та зрозуміло подає матеріал. Рекомендую!
користувач Анастасія
Анастасія
29 вересня 2024
Шеф Сергій має гарне почуття гумору, назначив мене своїм су-шефом, тому що я була без пари) 😁 Найкращі враження, всі процеси дуже зрозумілі, хоч кухня і молекулярна...) ☺️
користувач Олександра
Олександра
23 вересня 2024
Було дуже цікаво, смачно і весело. Це новий досвід, тому радимо
користувач Тетяна
Тетяна
22 вересня 2024
Відвідавши майстер-клас з молекулярної кухні, я поринула у справжню магію смаків і текстур! Це не просто кулінарія, а мистецтво на стику науки та гастрономії. Звичні продукти на очах перетворювалися в щось неймовірне — піна, гелі, кулі. Експерименти з рідким азотом і незвичайними техніками роблять кожну страву видовищем, яке хочеться не лише скуштувати, а й спостерігати за його створенням. Це досвід, який перевертає уявлення про їжу і залишає неймовірне враження!
користувач без аватара
Ірина
15 вересня 2024
Дуже сподобався майстер -клас молекулярної кухні.,14.09.24. ,11.00. Усе пройшло прост чудово! Майстер був дуже уважний,професіонал своєї справи.Завдяки йому ми отримали велике задоволення.Блюда були неперевершені, але дуже незвичні,дуже смачні і гарні.Обов‘язково будемо рекомендувати.Дякуємо за враження!!!
користувач без аватара
Наталія
26 серпня 2024
Дякую за емоції та чудовий досвід. Дочці дуже доступно, гарно показує значення фізики та хімії для життя.
користувач Юлия
Юлия
25 серпня 2024
Всё прошло прекрасно! Было интересно и захватывающе!
користувач Тетяна
Тетяна
25 серпня 2024
Дякуємо за шикарне враження, вперше були на італійській кухні, тепер взяли молекулярну. Це дуже незвично, дуже смачно, і дуже красиво. Все легко робиться, коли поруч класний вчитель.
користувач без аватара
Андрій В
21 серпня 2024
все було супер! Ми з жінкою кайфанули і було і смачно та смішно і дуже цікаво, будемо рекомендувати це нашим друзьям теж
користувач без аватара
Катя
12 серпня 2024
Дуже цікавий майстер клас, сподобалась подача шефа і дізналась багато нового для себе. Прекрасно проведений час😍
користувач без аватара
Юлія
12 серпня 2024
Дуже сподобалось враження, це було неймовірно. Окреме величезне дякую шеф-повару, було дуже цікаво
користувач без аватара
Юлія
7 липня 2024
Цікаве провели час, варто хоча б раз у житті таке спробувати. Процес цікавий і шеф все детально розповідав, тому складнощів не виникло ніяких.
користувач без аватара
Катерина
30 червня 2024
Усе сподобалось, процеси були цікаві
користувач Юрій
Юрій
29 червня 2024
Чудовий майстерклас. Дуже легко та невимушено все пройшло. Сергій дуже класно та з легкою комічністю подавав інформацію. Цікаво було прийняти участь в приготуванні і потім це скуштувати, тим більше, що вийшло дійсно красиво, смачно та ефектно. Молекулярка, це дійсно чудове враження.