Ви вже вибрали враження в подарунок. Хочете купити для себе?
Додати до кошика можна враження тільки одного типу: в подарунок або для себе. Якщо хочете купити і враження для себе, і на подарунок, потрібно спочатку оформити одне замовлення, а потім — інше.
Ви вже вибрали враження для себе. Хочете купити в подарунок?
Додати до кошика можна враження тільки одного типу: в подарунок або для себе. Якщо хочете купити і враження для себе, і на подарунок, потрібно спочатку оформити одне замовлення, а потім — інше.
Отличное мероприятие. Маленькая группа - буквально 6 человек. Это дало возможность отслеживать и исправлять кулинарные ошибки каждого участника. Весёлый и опытный Сергей, который проводил мастер класс по приготовлению суши.
Возможность после мероприятия удобно посидеть и покушать все, что приготовили.
Ооочень понравилось )
Внимательный персонал, профессиональный шеф-повар
Все на высшем уровне
Олександр
6 червня 2019
Ну что Вам сказать. Это было просто незабываемо. Ребята суперские Шеф-повар Сергей молодчинка, все понятно, всем время усилит всем поможет. На вопросы ответит. Молодчинки. Сергей и Александр огромное спасибо.
Наталья
2 червня 2019
Отличный мастер класс суши в прекрасной атмосфере. Спасибо всем участникам и нашему Шефу- Сергею!
Ольга
2 червня 2019
Отличный мастеркласс! Шеф Сергей - мастер своего дела, показал и объяснил все очень доходчиво и доступно, получили ответы на все вопросы. Результат тоже порадовал, получили массу позитива. Спасибо!!! :)
Мне все понравилось. Спасибо за эмоции и хорошую, уютную атмосферу
Юлия
16 травня 2019
Все пройшло на вищосу рівні! Не лише навчили як правильно готувати суші, а й розповіли багато секретиків: як правильно приготувати рис, вибирати авокадо і багато іншого.
Алина
12 травня 2019
Все было замечательно) всем советую посетить этот мастер класс) получите новые знания и приятные впечатления)
Загалом майстер-клас нам дуже сподобався, ми зробили 4 види суші, дізнались як правильно зварити рис, як його заправити, спробували 3 різних способи закручування ролів, почули цікавинки з історії походження суші. З плюсів: суші реально вийшло багато, у вільному доступі були ємкості щоб можна було їжу взяти додому. З мінусів: іноді здавалось що ми "напрягаємо" сушиста, на собі цього не відчула, але вздохи у бік дітей у яких не виходило, чи моменти коли хтось не зовсім правильно викладав чи нарізав нам не коментували. Підказував Саша -помічник. Саші-привіт, бо його життєрадісний і гарний настрій піднімав настрій всім присутнім. Загалом дуже класний майстер-клас, я всім рекомендую, але йдіть на перше заняття в цей день, бо переживши до нас 2 майстер-класи, Сергій вже втомився ( і це не дивно). Тому з 5 зірочок я поставила б 4,5.
bodo
13 травня 2019
Доброго дня, Інно. Вдячні за відгук та перепрошуємо за ситуацію. Партнер повідомив, що майстер дійсно трохи втомився, проте ні ми, ні сам партнер не вважає це нормою, тому були прийняті відповідні заходи для покращення проведення враження.
Валентина
11 травня 2019
Майстер клас неперевершений! Дуже уважні викладачі. Були з сином отримали масу задоволення від процесу, а ще більше від смаку. Сергій- шеф-повар, все докладно розповів від вибору продуктів з яких готували суші і до правильності вживання самих суші! Дякуємо....
Були на майстер-класі 17.04, займались по третій програмі. Було надзвичайно цікаво! І смачно. Навчитись крутити 4 види несолодких ролів та 1 вид солодких. Майстер Олександр все чудово розказав і пояснив, потім нам ще роздали рецепти ролів, які ми готували. Їжі вийшло стільки, що за один раз з'їсти неможливо!) Тому можна забрати роли з собою в коробочках. Надзвичайно крутий і смачний досвід!
Сегодня были на мастер-классе, впечатления очень положительные, преподаватель доступно и интересно рассказывает, описывает основные моменты приготовления и "лайфхаки"
Виктория
17 квітня 2019
Замечательный мастер класс! Положительных эмоций море, новый знаний и умений тоже! Прекрасное настроение на оставшийся вечер! Спасибо!
Відгуки: Майстер-клас суші для компанії в Києві