Як відбувається майстер-клас стейків
Клієнт відвідає індивідуальне кулінарне заняття. Його зустріне кухар і проведе на кухню.
Учасник дізнається, як дозріває м'ясо, за якої температури зберігається, які є види та чим вони відрізняються. Також йому розкажуть все про ступені просмажування. Потім він приготує стейк на вибір з меню з овочами гриль. Майстер контролюватиме процес і допомагатиме у разі потреби.
Приготовану страву можна буде продегустувати прямо у ресторані. До неї гостю запропонують вино або сік.
Додаткова інформація
Вага готового стейка — 250-350 г.
Чому ми вибрали ресторан «Чили мясо & вино»
У ресторані працюють професійні кулінари. Наприклад, у шеф-кухаря досвід понад 10 років. Він є експертом італійської, німецької та європейської кухонь.
У закладі готують за старовинними рецептами класичні стейки на грилі з української, американської та новозеландської яловичини.
Для приготування м’яса використовують піч Josper — універсальний гриль, де стейки готуються швидко, не втрачаючи при цьому своїх поживних властивостей.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТРЦ «Французький Бульвар»
вул. Академіка Павлова, 44-Б, 1-й поверх Працюємо щодня з 10:00 до 20:00 Перерва 13:00-14:00, 17:30-18:30 Приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard
4 відгуки