Список бажань порожній
Додавайте враження та діліться бажаннями з друзями.
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
Фото 1 - Майстер-клас стейків

Майстер-клас стейків у Харкові

(не активно)
Іконка - Компанія
1 люд.
Іконка - Пісочний годинник
до 1,5 год.
Іконка - Натисни
Використати до 31.12.2025

Як відбувається майстер-клас стейків

Клієнт відвідає індивідуальне кулінарне заняття. Його зустріне кухар і проведе на кухню.

Учасник дізнається, як дозріває м'ясо, за якої температури зберігається, які є види та чим вони відрізняються. Також йому розкажуть все про ступені просмажування. Потім він приготує стейк на вибір з меню з овочами гриль. Майстер контролюватиме процес і допомагатиме у разі потреби.

Приготовану страву можна буде продегустувати прямо у ресторані. До неї гостю запропонують вино або сік.

Додаткова інформація

Вага готового стейка — 250-350 г.

Чому ми вибрали ресторан «Чили мясо & вино»

У ресторані працюють професійні кулінари. Наприклад, у шеф-кухаря досвід понад 10 років. Він є експертом італійської, німецької та європейської кухонь.

У закладі готують за старовинними рецептами класичні стейки на грилі з української, американської та новозеландської яловичини. 

Для приготування м’яса використовують піч Josper — універсальний гриль, де стейки готуються швидко, не втрачаючи при цьому своїх поживних властивостей.


Наші магазини

Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ «Французький Бульвар»
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ «Французький Бульвар»