Як відбувається шоколадний майстер-клас
Клієнт вирушить у майстерню. Там йому проведуть невелику екскурсію та розкажуть історію шоколаду. Гостю видадуть фартух, шапочку з логотипом, одноразові рукавички, усі необхідні інструменти та інгредієнти.
Після цього почнеться процес приготування. Під керівництвом шоколатьє учень зробить авторські солодощі. Для приготування він зможе використовувати білий, чорний і молочний шоколад, праліне, кунжут, рисові кульки, кокос, червоний цукор. Клієнт сам вибере форму цукерок і прикрасить їх на свій смак.
Далі учасник отримає шоколадний кошик, який розпише за допомогою спеціального кондитерського шприца.
Після майстер-класу гість зможе забрати додому власні солодощі у фірмовому пакеті або продегустувати їх у закладі. Йому подадуть какао або лимонад на вибір.
Також учасника чекає нагородження сертифікатом про проходження майстер-класу.
Додаткова інформація
Майстер-клас проходить у групі до 10 людей.
Чому ми вибрали «Львівську майстерню шоколаду»
Компанія була заснована у 2009 році. Зараз заклади мережі представлені по всій території України та навіть за кордоном.
Кондитери створюють рецепти солодощів, спираючись на кращі європейські зразки виробництва шоколаду ручної роботи. У приготуванні використовуються тільки натуральні інгредієнти без штучних домішок.
Майстерня розташована в центрі Харкова, недалеко від метро.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТРЦ «Французький Бульвар»
вул. Академіка Павлова, 44-Б, 1-й поверх Працюємо щодня з 10:00 до 20:00 Перерва 13:00-14:00, 17:30-18:30 Приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard