Перегляньте також
Як відбувається майстер-клас стейків
Клієнт відвідає груповий кулінарний майстер-клас. Під керівництвом кухаря він приготує м'ясо на грилі. Учаснику видадуть необхідні продукти та інвентар.
Спочатку профі розповість про різні види стейків, особливості дозрівання м'яса та ступені його просмажування. Потім розпочнеться практична частина. Клієнт приготує стейк Рібай і овочі на грилі.
Після заняття учень зможе влаштуватися за столиком і продегустувати готову страву. До м'яса йому подадуть келих вина чи склянку соку. За бажання стейк можна забрати додому. Для цього гостю видадуть спеціальний контейнер.
Додаткова інформація
- Заняття проходить у групі від 4 до 7 людей.
- Майстер-класи проводять лише за розкладом, який можна переглянути на сайті студії.
Чому ми вибрали кулінарну студію Ucook
Компанія відкрилася в 2023 році. Це перша кулінарна студія в Хмельницькому. У команді Ucook працюють професійні кухарі з великим досвідом роботи.
Студія спеціалізується на різних кулінарних майстер-класах для дітей і дорослих, а також пропонує проведення креативних тимбілдингів і святкувань подій у форматі гастровечерів і кулінарних батлів.
Шеф постійно вдосконалює програми майстер-класів. Відвідати враження може будь-хто охочий незалежно від навичок — кухар знайде до всіх індивідуальний підхід.