Як відбувається майстер-клас стейків для компанії
Друзі прийдуть у кулінарну студію на групове заняття. Кожному учаснику видадуть все необхідне: фартух, рукавички, посуд і продукти.
Відповідно до рецепта клієнти приготують стейки з телятини з овочами гриль. Їм буде допомагати професійний кухар.
Після майстер-класу свою страву можна буде продегустувати прямо в студії. А також є можливість забрати її із собою в спеціальному боксі, який видадуть на місці.
Додаткова інформація
- Послуга проходить у групі до 8 осіб.
- Вага готового стейка — 250-300 г.
Чому ми вибрали студію творчості та кулінарії Fartuk
Студія була відкрита у 2012 році. Тут навчають приготування страв різних кухонь світу та кондитерських виробів. Також у Fartuk проводять курси підвищення кваліфікації.
На майстер-класах викладають кухарі-практики. Також вони є суддями профільних конкурсів і постійно покращують свої навички.
У студії є два робочих зали з усім необхідним інвентарем для проведення кулінарних заходів. Площа кожного приміщення — 30 м2. У холодну пору року стейки готують на електрогрилі, а в теплу — на мангалі, який знаходиться на закритому дворику школи.
Fartuk знаходиться в центрі міста, недалеко від Європейської площі.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТРК Most City
вул. Королеви Єлизавети ІІ, 2, 0-й поверх Працюємо щодня з 9:00 до 21:00 Перерва 12:30-13:30, 17:00-18:00 Приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard