Як відбувається майстер-клас стейків для компанії
Друзі вирушать на груповий урок у студію кулінарії. Після прибуття клієнтам видадуть рукавички, фартухи, кухарські ковпаки, посуд, а також продукти.
Спочатку шеф-кухар розповість про історію стейка та технології його створення. Після цього кожен учасник приготує м'ясо з овочами гриль.
У кінці послуги приятелі зможуть продегустувати свої страви в студії. Також є можливість забрати їх із собою в спеціальних харчових боксах.
Додаткова інформація
- Послуга проходить у групі до 8 осіб.
- Вага готового стейка — 250-300 г.
Чому ми вибрали студію творчості та кулінарії Fartuk
Студія була відкрита у 2012 році. Тут навчають приготування страв різних кухонь світу та кондитерських виробів. Також у Fartuk проводять курси підвищення кваліфікації.
На майстер-класах викладають кухарі-практики. Також вони є суддями профільних конкурсів і постійно покращують свої навички.
У студії є два робочих зали з усім необхідним інвентарем для проведення кулінарних заходів. Площа кожного приміщення — 30 м2. У холодну пору року стейки готують на електрогрилі, а в теплу — на мангалі, який знаходиться на закритому дворику школи.
Fartuk знаходиться в центрі міста, недалеко від Європейської площі.
Наші магазини
-
Магазин bodo в ТРК Most City
вул. Королеви Єлизавети ІІ, 2, 0-й поверх Працюємо щодня з 9:00 до 21:00 Перерва 12:30-13:30, 17:00-18:00 Приймаємо оплату готівкою та VISA/Mastercard