Перегляньте також
Як відбувається майстер-клас стейків для компанії
На клієнтів чекає груповий урок приготування стейків під керівництвом професійного кухаря. На місці їм видадуть інвентар і продукти.
Спочатку шеф розповість про ступінь просмажування різних видів стейків, а також про умови зберігання м'яса та особливості його дозрівання. Потім учасники приготують по стейку Рібай і овочі на грилі.
Після майстер-класу на друзів чекає дегустація готових страв. Їм також запропонують по келиху вина або склянці соку. Якщо гості захочуть забрати стейки із собою, їм видадуть спеціальні контейнери.
Додаткова інформація
- Заняття проходить у групі від 4 до 7 людей.
- Майстер-класи проводять лише за розкладом, який можна переглянути на сайті студії.
Чому ми вибрали кулінарну студію Ucook
Компанія відкрилася в 2023 році. Це перша кулінарна студія в Хмельницькому. У команді Ucook працюють професійні кухарі з великим досвідом роботи.
Студія спеціалізується на різних кулінарних майстер-класах для дітей і дорослих, а також пропонує проведення креативних тимбілдингів і святкувань подій у форматі гастровечерів і кулінарних батлів.
Шеф постійно вдосконалює програми майстер-класів. Відвідати враження може будь-хто охочий незалежно від навичок — кухар знайде до всіх індивідуальний підхід.