Список бажань порожній
Додавайте враження та діліться бажаннями з друзями.
Ваш кошик порожній
Додавайте вподобані враження до кошика.
Фото 1 - Вечеря в італійському ресторані

Вечеря в італійському ресторані в Харкові

(не активно)

Перегляньте також

Вечеря в стейк-хаусі
Працює зараз
92 відгуки
подарували 1 329 разів
Клієнти вирушать до закладу, що спеціалізується на приготуванні різного м'яса. Відвідувачі займуть столик і замовлять на суму сертифіката страви із загального меню.
Вечір у броварні «Старгород»
Працює зараз
56 відгуків
подарували 369 разів
Гості відвідають тематичний заклад. Вони замовлять позиції із загального та акційного меню на суму сертифіката. У ресторані представлені різні види пінного та закусок до нього.
Іконка - Компанія
2 люд.
Іконка - Пісочний годинник
не обмежено
Іконка - Натисни
Використати до 31.12.2025

Як відбувається вечеря в італійському ресторані

Клієнти вирушать до тематичного закладу. Їх зустріне офіціант і проведе до заздалегідь зарезервованого столика, де гості зможуть зробити замовлення з меню. На суму сертифіката відвідувачі виберуть позиції, що сподобалися. Це можуть бути різні закуски, салати, перші та другі страви італійської кухні. До їжі запропонують напої.

Додаткова інформація

  • Їжу, що залишилася, можна забрати із собою. Її упакують у спеціальні бокси.
  • При замовленні на суму понад номінал сертифіката гості самостійно доплачують різницю. Якщо замовлення буде менше номіналу, різниця не повертається.
  • Подарунковий сертифікат поширюється на акції та спеціальні пропозиції меню, але не плюсується з особистими знижками клієнтів.

Чому ми вибрали ресторан Osteria Il Tartufo

Заклад відкрився у 2014 році. Osteria Il Tartufo спеціалізується на авторських стравах італійської кухні.

Шеф-кухар і власник ресторану Сальваторе Лео — італієць. Його інтерес до кулінарії проявився ще в дитинстві, коли він допомагав батькам у маленькому сімейному закладі. Сальваторе закінчив інститут кулінарного мистецтва. Спочатку він працював звичайним кухарем, потім зайняв позицію су-шефа в престижному італійському ресторані. Приїхавши в Україну, Сальваторе очолив кухню популярного харківського закладу «Галерея». А незабаром він відкрив власний ресторан з автентичною кухнею Osteria Il Tartufo.

Шеф-кухар величезну увагу приділяє походженню, свіжості та якості продуктів. Сальваторе періодично сам виходить у зал, рекомендує страви, виносить замовлення та робить останні штрихи на очах у гостей.

Серед фірмових страв ресторану — буррата з помідорами чері та руколою, тальоліні з чорним трюфелем і пармезаном, каре ягняти з італійськими травами. Як напої гостям пропонуються вина з різних регіонів Італії.

Osteria Il Tartufo — це невеликий домашній ресторан із камерною атмосферою. У розпорядженні гостей є два зали, які в загальному вміщують приблизно 60 осіб. Стіни закладу прикрашені фресками із зображеннями сонячної Італії.


Наші магазини

Фото 1 - Магазин bodo в ТРЦ «Французький Бульвар»
Фото 2 - Магазин bodo в ТРЦ «Французький Бульвар»